Historia in biblioteca mea

De ceva timp am gasit articole din revista Historia si mi-au placut foarte mult. Am citit articole noi , dar si mai vechi si revista mi-a trezit interesul. Asa ca m-am hotarat ca de luni sa-mi fac abonament la revista. Cu 100 lei imi fac abonament pe 1 an la revista Historia+ Historia special si daca achit pana pe data de 20 ale lunii primesc cadou „Un secol cu Neagu Djuvara” de George Radulescu.

Ultimul numar al revistei l-am achzitionat de la magazinul de presa din incinta mall-ulului pentru ca la tarabe nu se gaseste si de cum am pus mana pe ea am citit in autobuz, mergand pe strada si cand am ajuns acasa nu m-am desprins de ea pana nu am terminat-o.

Cel mai mult mi-a placut articolul despre Miss Romania 1930. Totul a pornit de la jurnalul Zoicai Dona – Miss Romania 1930 care a fost gasit  din intamplare langa un cos de gunoi de pe strada Moxa din Bucuresti. Aceasta a scris in jurnal detalii despre concurs, despre  celelalte participante, despre „combinatiile” care se facaeau si se fac si acum in culisele acestor concursuri.

Alte articole interesante sunt despre sinuciderea lui Alexandru Odobescu sau despre cine a fost Mazar Pasa .

Va recomand revista cu mare drag.

Anunțuri

Tu ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s