Eterni indragostiti

….Doua trupuri proaspete cu miros de crin si transpiratie. Acel miros de dupa amor. Doua trupuri care cu cateva clipe inainte s-au impletit. Da, eu stiu ca s-au impletit. Exista o sclipire in ochii persoanelor care se impletesc , e sclipirea de dupa  e mirosul de dupa ,  e zambetul de dupa. Insa doar ei inteleg acea profunzime , doar ei se pot ineca in ei , doar pe ei ii fascineaza. Pe ceilalti ii sperie.

Buzele le sunt volumptoase si pielea din jurul lor rosie , atat de mult s-au infruptat una din alta incat pielea s-a revoltat si snagele a trasat linii rosii in jurul lor.

Mainile se cuprind altfe , el nu ii mai indeasa degetele subtiri in palma , ci le strange , le strange cu atata putere… Cand pasesc bratul lui drept ii cuprinde talia subtire si cel stang ii ia manadreapta in palma. Se oprescdes si se saruta. Isi apropie trupurile violent si se hranesc unul cu altul.

De fiecare data cand el o imbratiseaza , trupul ei se apropie atat de tare de al lui si capul sau se culca atat de tare pe spate incat am impresia ca fiinta ei se rupe in doua.

De fiecare data cand se saruta , musca cu atata pofta din trupurile lor ca si cum acel sarut ar fi ultimul , ar fi fatal.

Isi plimba iar trupurile pe strada….

In timpul material traiesc separat , dar in cel spiritual si-au aruncat sufletele in aceeasi clepsidra odata cu primul sarut. De fiecare data cand ii vad , citesc pe trupurile lor aceeasi dragoste totala si neconditionata , fara viitor, fara trecut, proiectata intr-un acum incert si el.

Isi uita trecutul , isi anuleaza viitorul si traiesc doar pentru acea clipa. Ce sublim abandon!

Ceea ce e de-a dreptul frapant e ca au invins timpul , nu au lasat necrutatoarea asteptare sa ii inece in relativitatea ei. Si-au crescut iubirea si au ramas indragostiti , eterni indragostiti…cei care de fiecare data cand se saruta simt emotia primei dati si puterea ultimei dati.

Trupurile se inclina cand pasii mici si apasati se sincronizeaza. Din cand in cand capul ei se apleaca pe umarul lui lat. Atunci el ii saruta fruntea. Nu isi spun nimic. De ce sa pateze dragostea lor atat de pura , atat de cuprinzatoare , de ce sa slabeasca lanturile captivitatii in care sunt acaparate doua suflete care azi au devenit unul , cu cvinte banale?

Ce rost au insusirile de cuvinte cand sarutul e cuvantul suprem?

Zeci de trupuri trec pe langa ei…unii ii privesc suspicios, iar altii cu admiratie, caci trezesc in ei iubiri, iubiri uitate, pierdute sau poate niciodata avute. Lor nu le pasa…

Daca nu ar fi frig poate ar face dragoste acolo, atunci , in mijlocul strazii…Nu din exhibitionism , ci din iubire…Cat despre sarut, acela e verdictul iubirii lor…

 

0753-08-03-2009

Anunțuri

Tu ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s