Black chicken sau Silkie Chicken

Dragi prieteni,prietene,  azi-noapte, pe la 2 fără ceva mă uitam la tv pe DigiLife la emisiunea Silent Cook. Paote ştiţi emiunea respectivă. Un tip găteste fel de fel de reţete , care mai de care mai ciudate (pentru mine), totul întâmplându-se pe modul silenţios. Adică el nu vorbeşte deloc. E ciudat tare :)).

Şi gătea tipul acolo un pui cu nu ştiu ce legumă chinezească (n-am reuşit să-i reţin denumirea). Pregăteşte el frumos legumele, le pune la marinat alături de carne. Şoc , şoc, şoc mare pentru mine când scoate carnea. Era neagră !!! Am rămas uimită şi pe silent şi eu :))

Imagine

Puiul negru a apărut pe piaţă cu „ajutorul” chinezilor care consideră carnea neagră o delicatesă. De fapt găina are pene albe dar carnea ei este neagră.Rasa are mai multe calități neobișnuite: carnea și oasele sunt de un albastru închis, puii au 5 degete la fiecare picior (majoritatea puilor au doar 4) și au niște pene fine ca mătasea – tocmai de aceea se numesc Silkie Chicken.Este foarte căutată în China, India şi sudul Asiei şi are un preţ destul de piperat.

Voi aţi văzut/ mâncat aşa ceva?

Reclame

2 gânduri despre &8222;Black chicken sau Silkie Chicken&8221;

  1. Deci exact in urma cu 2 zile ma uitam pe travel channel (cred ca asa se numea programul) si era un restaurant unde se preparau tot felul de insecte dubioase, si la un moment dat, tipa care gatea ne-a prezentat si acest pui. Cred ca as gusta putin din curiozitate. Eu dabia mananc carne in general, dar astfel de ciudatenii…

Tu ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s