Salată de fasole păstaie , cartofi şi ton

fasole păstaie , bucăţi
2 cartofi , decojiţi și tăiaţi cuburi
sare
ton conservat in ulei de masline, scurs
1/2 ceapa rosie, feliata
roșii cherry, tăiate în  jumătate
piper
ulei de masline extra-virgin

Într-un vas mediu cu apă clocotită, punem fasolea verde la fiert  pentru 5 minute, apoi să le punem într-un castron cu multă gheață pentru a păstra culoarea . Le scurgem când s-au răcit.
În aceeași oală de apă clocotită, se presară putina sare si se fierb cartofii pentru aproximativ 15 minute sau pana cand sunt fragezi. Se scurg şi se pun deoparte.
În alt castron, se amestecă cartofii, fasolea verde, tonul, ceapa și roșiile. Se condimentează cu sare și piper și se stropesc cu ulei de măsline extra-virgin.

Poftă bună!

Imagine

Anunțuri

Tu ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s