Negru ca abanosul. (I)

Ea e o femeie calculată dar care nu are prea mare încredere în ea. Îi place să se considere sexy şi admirată chiar dacă de multe ori nu e conştientă de senzualitatea ei. Iubeşte…sau poate crede că iubeşte. Dar mai mult de atât , doreşte! Doreşte cu pasiune, cu nerăbdare, cu patos, cu teamă, cu bătăi de inimă care ii dau senzaţia că inima o sa-i iasă din piept.Are o plăcere nevinovată….sau poate e una vinovată …?

Indiferent cum e…ea şi-o doreşte. Vrea să îşi îndeplinească dorinţa! E o şansă la milion să se realizeze.

Sunt ei , amândoi….întinşi pe jos, într-o cameră. Vorbesc despre starea de nesomn….Povestesc…Zâmbesc…Le zâmbesc ochii şi le bate inima în gât…Ei văd toate astea chiar dacă e întuneric în camera. Sunt prieteni, amici, colegi, vecini sau poate ca abia s-au cunoscut…Nu interesează pe nimeni. În mintea ei sunt doar ei doi şi asta contează.

Se privesc în ochi prin întuneric…fiecare simte dorinţa care zace în celălalt . Picioarele lor se ating, se creează un joc între ele, un joc plin de pasiune . Fiorii le încearcă trupurile. Mâna lui se plimbă încet pe spatele ei. Ea tresare şi se înfioară. Mângâierea lui îi provoacă stări pe care nu le-a mai simţit de mult. Capul lui se apropie de al ei, începe un joc între ei, respiraţia devine mai agitată,fierb de dorinţă.

Şi se întâmplă! Buzele lor se ating într-un sărut pasional, sălbatic chiar. Amândoi se simt eliberaţi de presiunea ce ii stăpânea. Mâna ei se plimbă prin părul lui negru ca abanosul, de mult îşi dorea să facă asta.De multe ori îşi imagina cum se joacă cu el. De fapt, părul lui a  atras-o de la început. Acum poate! Nu-i vede nimeni. Îi mângâie spatele. Se lasă iubită de el. În şfârşit are ce şi-a dorit. Nu ştie cât v-a dura, dar se bucură de pasiunea din ei….E în sfârşit a lui! Buzele lui îi coboară pe gât, pe sâni, se sărută…E un moment de contemplare pentru amândoi…Sunt fericiţi! Ochii lor zâmbesc, sclipesc prin întuneric…..Nici unul nu ştie ce o să se întâmple de mâine dar adorm îmbrăţişaţi.

Ea zâmbeşte, deschide ochii . Îşi încuie dorinţele în cufărul secret din sufletul ei şi merge mai departe. Totul a fost doar în mintea ei. Dar dorinţa pentru el există. Poate cândva o să aibă curajul să-i mărturisescă sau pur şi simplu să meargă să i se dăruiască…

 

 

Kisses,

Lady R

 

Imagine

 

 

Reclame

Tu ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s