Reading now : Dragostea durează 3 ani

Dragostea_dureaza_3_ani3dragostea-dureazaurl

Cateva citate :

„Oare poţi să fii fericit şi, dacă da, la ce oră?”

„Oamenii mor de dragoste, în fiecare zi, pentru „legături extraconjugale”. Deseori, vă întâlniţi pe stradă cu femei care nu vă impresionează prin nimic, pentru că îşi ascund în străfundul lor secretele; însă, uneori, le veţi vedea plângând fără niciun rost, în faţa unui serial de doi bani, sau schiţând un surâs magnific, în metrou, şi atunci o să vă daţi seama ce vreau să spun. Adesea, situaţia este neechilibrată: o femeie celibatară iubeşte un bărbat însurat, iar el nu vrea să-şi lase nevasta; e ceva îngrozitor, abject, banal.”

„Cele mai urâte fraze din lume sunt două: „trebuie sa vorbim ceva” şi „vreau să rămânem prieteni”. Cel mai nostim e că rezultatul lor e întotdeauna opus şi pun capăt atât conversaţiei, cât şi prieteniei.”

„Bărbatul este un animal nesatisfăcut, care ezită între mai multe frustrări. Dacă femeile ar fi şmechere, l-ar refuza, ca să alerge după ele toată viaţa.”

„Sunt un om mort. În fiecare dimineaţă mă trezesc cu un chef de somn imposibil de stăpânit. Mă îmbrac în negru fiindcă sunt în doliu după mine însumi. Port doliu după omul care aş fi putut fi.”

„Există un lucru mai rău decât acela de a fi cu tine: să fiu fără tine.”

„Descopăr că, pentru a rămâne îndrăgostit, e nevoie ca în fiecare din noi să existe o părticică de insesizabil. Trebuie să refuzi platitudinea, ceea ce nu înseamnă să născoceşti tresăriri artificiale şi cretine, ci să ştii să fii uimit în faţa miracolului fiecărei zile. Să fii generos şi simplu. Eşti îndrăgostit în ziua în care pui pastă de dinţi pe altă periuţă decât a ta.”

Reclame

Tu ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s